fbpx
Inspiration

#supportyourlocals

By 20 mars, 2020 No Comments

Som lokala aktörer i Malmö och Sveriges näringsliv har de senaste veckornas händelser, precis som för alla andra, inneburit enorma omställningar. Inte bara som företagare, utan även som konsumenter och medborgare.

Det är nu vi sluter upp och förenar oss. Det är nu vi slutar tänka på individen, och börjar tänka på kollektivet. Det är nu vi börjar tänka på konsumtionsmönster, hållbarhet och medvetenhet. Mindre multinationellt och mer lokal förankring.

Instyle Hair har varit familjeägt i mer än 25 år. I Malmö, för Malmö, och sedan början av februari 2020 även för resten av Sverige. Som för så många andra, är vi beroende av en aktiv marknad, 365 dagar om året.

Där uppmanar vi våra kunder, följare och familj att inte bli passiva. Våga stödja våra lokala aktörer, hjälp oss att överleva denna turbulenta period. Ät på Plaka, drick kaffe på Noir, nya kicks på Sneakers Corner, Falafel på Jalla Jalla, donut från Leve, chelo kebab från Nowrooz, bio på Spegeln, burgare på Casual. Acaii Bowl på Lotta love eller Acaii osånt. Kaffe från Solde, Kafferosteriet eller Coffee Point, kläder från Maner eller Tres Bien. Glöm inte hårprodukterna på www.instylehair.se, eller kanske en behandling.

Våren är på väg, och vi är säkra på att när stormen lagt sig kommer vi att kunna ut bättre, starkare och mer medvetna. Men tills dess, #supportyourlocal

Ikväll hittar ni oss på Köket LU, Malmös bästa anka, och imorgon som vanligt i butiken.

Mvh Familjen Morton

Leave a Reply